Kabeh Kategori
EN

Pabrik Oksigen Modular Cerdas

Sampeyan kene: Omah> Products > Pabrik Oksigen PSA Medis > Pabrik Oksigen Modular Cerdas

  • https://www.techraychina.com/upload/product/1642993547113070.png
  • https://www.techraychina.com/upload/product/1645509854777146.jpg
  • https://www.techraychina.com/upload/product/1645509971336219.jpg
  • https://www.techraychina.com/upload/product/1645510107692960.jpg

Pabrik Oksigen Modular Cerdas kanggo Hosipital


Inquiry
  • Katrangan Prouct
Katrangan Prouct
  • Prinsip kerja lan proses

Prinsip kerja dan proses PSA oxygen plant 

Kanthi udhara minangka bahan lan sieve molekul minangka absorbent, TECHRAY'Sistem generator oksigen modular yaiku nggunakake teknik pamisahan udara PSA (Pressure Swing Adsorption) sing maju kanggo mbentuk proses panyerepan sirkulasi sajrone kompresi lan desorpsi sajrone dekompresi supaya bisa ngasilake oksigen kanthi misahake oksigen lan nitrogen ing udara kanthi nggunakake properti fisik sing ing suhu normal lan meksa kurang, supaya kemurnian oksigen ngluwihi 93% + -3% v / v.


  • Aliran kerja pabrik oksigen sieve molekuler

aliran kerja pabrik oksigen sieve molekuler


  • development

  • Fitur papat

techray tanduran oksigen papat fitur


  • Teknologi Majeng Inovatif——Kinerja Sampurna

Teknologi Majeng Inovatif——Kinerja Sampurna


  • Kamar Mesin

kamar mesin

kamar mesin 2

Contact Us